Vent venligst

Galbani Bøffelmælksmozzarella

Historien bag

Oprindeligt fremstillede man mozzarella af bøffelmælk. I dag er størstedelen af mozzarella fremstillet af komælk.

Udseende og smag

Smagen af denne bøffelmælksmozzarella er stor og smagfuld på grund af bøffelmælken. Konsistensen er lidt mere løs og elastisk end mozzarella fremstillet af komælk.

Tips til anvendelse

Lidt af denne ost kan løfte retter op i de højere gastronomiske luftlag. Prøv for eksempel med en hjemmelavet pizza med basilikum og hvidløg.

Galbani Bøffelmælksmozzarella

Fakta:

  • Varenummer: 2423
  • Type: Friskost
  • Mælk: Bøffelmælk
  • Land: Italien
  • Område: Campania
  • Fedt i tørstof: 52+

Ingredienser:

Pasteuriseret BØFFELMÆLK, salt, osteløbe

Næringsindhold pr. 100 g:

  • Energi: 1084 kJ / 262 kcal
    Fedt: 23,0g
    heraf mættede fedtsyrer: 16,0g
    Kulhydrater: 0,7g
    heraf sukkerarter: 0,7g
    Protein: 13,0g
    Salt: 0,7g
Styrke 3
Cookie Settings