Vent venligst

Galbani Creme per Tiramisu

Historien bag

Tiramisú er en klassisk italiensk dessert kendt over hele verden. Hovedingredienserne er mascarpone og ladyfingers dyppet i kaffe evt blandet med marsala. Her er en endnu nemmere måde at lave den skønne dessert på - det tager kun fem minutter (og så slipper du for at piske cremen)...

Udseende og smag

Den færdige creme er mascarpone rørt med æggeblomme og sukker. Klar til at lave tiramisú af.

Tips til anvendelse

Rør lidt i Creme per Tiramisu. Dyp ladyfingers i kaffe (evt. blandet med marsala) og byg desserten op lag for lag med skiftevis ladyfingers og Crema per Tiramisu og slut af med kakaopulver eller grofthakket chokolade. Buon appetito!

Galbani Creme per Tiramisu

Fakta om osten:

  • Varenummer: 20124
  • Type: Friskost
  • Mælk: Komælk
  • Land: Italien
  • Fedt i tørstof: 60+

Ingredienser:

Mascarpone: 54% ( MÆLK FLØDE, MÆLK, surhedsregulerende middel: Citronsyre ),
ricotta ( mælkevalle, surhedsregulerende middel: mælkesyre, citronsyre),
vand, sukker (5,5%), pasteuriseret æggeblanding (ÆGGEBLOMME, sukker 1,5%),
fortyknin

Næringsindhold pr. 100 g:

  • Energi: 1180 kJ / 285 kcal
    Fedt: 25 g
    heraf mættede fedtsyrer: 16,5 g
    Kulhydrater: 11 g
    heraf sukkerarter: 10,0 g
    Protein: 4,0 g
    Salt: 0,1 g
Styrke 1