Vil du være med til at styrke nogle af mejerikategoriens stærkeste brands i Norden?

Stilling: Brand Manager
Lokation: Hovedstadsområdet

Er du klar til at tage udfordringen op og styrke nogle af mejerikategoriens stærkeste brands i Norden?

Så er stillingen som Brand Manager hos os lige noget for dig! Du vil blive en del af vores dynamiske marketingafdeling, der arbejder med at opbygge og udvikle Lactalis’ globale brands som Président, Galbani, Salakis, Leerdammer og Stay Strong i Danmark, Norge og Finland.

Vi giver dig mulighed for at arbejde med alle marketingdiscipliner som bl.a. strategi, kategori- og konceptudvikling, innovation og emballageudvikling samt konkrete medie- og brandplaner. Det er et spændende og alsidigt job, hvor du vil have tæt samarbejde med vores bureaupartnere, vores franske moderselskab og mejerier rundt omkring i hele Europa.

Som Brand Manager vil du få selvstændigt ansvar for udvikling af udvalgte brands og eksekvering af marketingaktiviteter, samtidig med at du arbejder tæt sammen med den kommercielle afdeling.

Du vil have stor international berøringsflade og kan forvente at have ca. 10 årlige rejsedage til Frankrig, Italien og Norden. Derudover vil du have direkte ansvar for nogle af vores brands og leverandører og assistere i udviklingen af de nordiske marketingplaner.


Hvem er du?

Vi forventer, at du er struktureret og analytisk, har et stort drive, evner at holde mange bolde i luften og er en teamplayer med godt humør. Og selvfølgelig er det en fordel, hvis du er glad for ost og mejeriprodukter.

Du har en Cand. Merc. med speciale i marketing eller lignende og ca. 2 års erfaring, gerne fra FMCG. Du er flydende i engelsk og dansk og er klar til at tage ansvar og løfte din karriere til næste niveau.

Vi tilbyder et spændende job i et internationalt arbejdsmiljø med mange udviklingsmuligheder. Vi har en uformel, åben og ligefrem tone, og du vil få mulighed for at gøre en forskel i de projekter, du bliver involveret i.

Ansøg

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marketing Manager Gustav Bryde-Nielsen (2949 4709 / gustav.bryde-nielsen@dk.lactalis.com).

Send din ansøgning til vores HR Manager Lone Olczyk på lone.olczyk@dk.lactalis.com senest den 21. maj. Vi behandler dog ansøgninger løbende, så tøv ikke med at ansøge allerede i dag!


Læs mere om Lactalis Danmark A/S på www.Lactalis.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om Lactalis

Groupe Lactalis er verdens største mejeriselskab og verdens største osteproducent med 266 mejerier, fordelt over hele verden. Gruppen omsætter for 21,1 mia. Euro og har 86.000 ansatte. Lactalis er mest kendt under internationale brands som Galbani og Président, der markedsføres i 160 lande.

Lactalis Danmark A/S er det nordiske hovedsæde for den franske mejerikoncern Groupe Lactalis og har nordisk lager og backoffice funktion i Danmark (Skævinge) samt salgskontorer i Oslo og Helsinki. På det nordiske administrationskontor i Skævinge er vi ca. 65 ansatte, og vi opererer i et internationalt forretningsmiljø med blandede kulturer.