Vent venligst

Pecorino Caciottone

Historien bag

Pecorino oste-typen blev oprindeligt fremstillet i Lazio-området, men senere også andre steder som for eksempel Sardinien, hvor der var tradition for fåreavl. Den dag i dag bliver den også fremstillet i Toscana, hvor denne variant stammer fra.

Udseende og smag

Pecorino Caciottone er en halvfast gul ost fra Toscana regionen. Den har en dejlig, mild og behagelig smag. Skorpen er flot lysebrun og selve ostemassen er lysegul.

Tips til anvendelse

Denne pecorino er velegnet på ostebordet, hvor den kan serveres med godt brød til og evt. lidt friske grønsager som tomater og bladselleri.

 Pecorino Caciottone

Fakta:

  • Varenummer: 2751
  • Type: Gul ost
  • Mælk: Fåremælk
  • Land: Italien
  • Område: Toscana
  • Lagring: 60 dage
  • Fedt i tørstof: 48

Ingredienser:

Pasteuriseret fåremælk, osteløbe, salt.
Overfladebehandlet - konserveringsmiddel: E235, E203
Ikke spiselig skorpe

Næringsindhold pr. 100 g:

  • Energi: 1661 kJ / 401 kcal
    Fedt: 34 g
    heraf mættede fedtsyrer: 22 g
    Kulhydrat: 0,5 g
    heraf sukkerarter: 0,5 g
    Protein: 23 g
    Salt: 0,59 g
Styrke 2
Cookie Settings