Vent venligst

Galbani Dolcelatte

Historien bag

Dolcelatte produceres af Galbani, der er Italiens største osteproducent. Dolcelatte er en videreudvikling af den klassiske Gorgonzola og kommer fra samme område, nemlig Lombardiet i Norditalien. Dolcelatte er Galbanis egen blåskimmelo st.

Udseende og smag

Dolcelatte, som oversat betyder "den blide mælk" på dansk, minder meget om en Gorgonzola, men må ikke kaldes for Gorgonzola, da den er lavet af pasteuriseret komælk tilsat fløde. Dolcelatte har en fyldig og dog mild blåskimmelsmag og en dejlig blød og cremet konsistens.

Tips til anvendelse

Takket være den perfekte afbalancerede blåskimmel er Galbani Dolcelatte særdeles velegnet "naturel" med brød, men den er også god i madlavningen, hvor den har utallige anvendelsesmuligheder.

Galbani Dolcelatte

Fakta:

  • Varenummer: 2217
  • Type: Blåskimmel
  • Mælk: Komælk
  • Land: Italien
  • Område: Lombardiet
  • Lagring: 50 dage
  • Fedt i tørstof: 58+

Ingredienser:

Pasteuriseret koMÆLK, fløde, salt, blåskimmelkultur,
osteløbe.

Næringsindhold pr. 100 g:

  • Energi: 1467 KJ / 354 kcal
    Fedt: 31 g
    heraf mættede fedtsyrer: 22 g
    Kulhydrater: 1,8 g
    heraf sukkerarter: 0,5g
    Protein: 15,8 g
    Salt: 2 g
Styrke 2
Cookie Settings