Vent venligst

Galbani Mozzarella i skiver

Historien bag

Mozzarella er en uundværlig del af det italienske køkken. Oprindeligt fremstillede man mozzarella af bøffelmælk i Campania, området omkring Napoli i det sydlige Italien. I dag er de fleste mozzarellaer lavet af pasteuriseret komælk.

Udseende og smag

40 små oste formgivet som skiver. Ligger i lage for at holde på friskheden. Hver skive vejer 25 gram, er ½ cm høj og måler 7 x 5 cm.

Tips til anvendelse

Læg skiverne direkte i Caprese-salaten, i sandwich, burger, panini eller hvor du i forvejen bruger mozzarella i skiver i dag.

Galbani Mozzarella i skiver

Fakta:

  • Varenummer: 2458
  • Type: Friskost
  • Mælk: Komælk
  • Land: Italien
  • Område: Lombardiet
  • Lagring: -
  • Fedt i tørstof: 42+

Ingredienser:

MÆLK, salt, osteløbe, mælkesyrekultur,
surhedsregulerende middel: citronsyre, konserveringsmiddel: kaliumsorbat

Næringsindhold pr. 100 g:

  • Energi: 870 kJ / 209 kcal
    Fedt: 15,0g
    heraf mættede fedtsyrer: 10,0g
    Kulhydrat: 0,5g
    heraf sukkerarter: 0,1g
    Protein: 18,0g
    Salt: 0,6g
Styrke 1
Cookie Settings