Vent venligst

Galbani Panna Cotta

Historien bag

Panna Cotta er klassikeren over dem alle i det italienske køkken!

Udseende og smag

Nu kan den laves nemmere end nogensinde før. Varm op i en gryde til 70C – hæld over i små portionsskåle – lad det køle af i 10 min og sæt det herefter i køleskab i 3 timer. I en karton er der nok til 10 portioner.

Tips til anvendelse

Ved servering vendes skålen ud på en flad tallerken og Panna Cottaen overhældes med frugtcoulis, chokoladesauce eller lignende.

Galbani Panna Cotta

Fakta:

  • Varenummer: 7880
  • Type: Øvrige
  • Mælk: Komælk
  • Land: Italien

Ingredienser:

Fløde (46%) (MÆLK), skummetMÆLK, sukker, vand, gelatine, modificeret
majsstivelse, vaniljearoma.
Stilles på køl efter åbning og anvendes indenfor 3-5 dage.
Må ikke opbevares ved mere end 18 grader. Må ikke nedfryses.

Næringsindhold pr. 100 g:

  • Energi: 807 kJ / 194 kcal
    Fedt: 14 g
    heraf mættede fedtsyrer: 8,8 g
    Kulhydrater: 14 g
    heraf sukkerarter: 13 g
    Protein: 3 g
    Salt: 0,09 g
Cookie Settings