Vent venligst

Galbani Salami Napoli i skiver

Historien bag

Salami stammer oprindeligt fra Campania i det sydlige Italien. Det varme og tørre klima er perfekt til at modne charcuteriprodukter i. Her kan kødet nemlig modne i lang tid. Navnet salami kommer fra det italienske salare (at salte), og faktisk betød salami oprindeligt saltet flæsk. Til salami bruger man svinekød, som hakkes groft og krydres med havsalt samt hvid og sort peber. Massen fyldes i tarme af naturmateriale, som lader salamien ånde. Under tørringsfasen ryger man salamien let med røg fra bøgetræ.

Udseende og smag

Salami Napoli består af grovhakket svinekød tilsat peberkorn. Den lufttørrer og ryges let. Denne traditionelle fremgangsmåde giver Napoli en fremragende smag og duft. Den er mild og aromatisk og har en svag undertone af røg. Her er salamien skåret i tynde skiver - lige til at bruge.

Tips til anvendelse

Servér Salami Napoli på et tapasbord i godt selskab med ost, brød og lidt oliven og bær. Eller brug salami i sandwich.

Galbani Salami Napoli i skiver

Fakta:

  • Varenummer: 20181
  • Type: Øvrige
  • Land: Italien
  • Område: Lombardiet
  • Lagring: 25 dage

Ingredienser:

Svinekød (94,9%), salt, druesukker, aromaer, krydderier,
konserveringsmiddel E252, E250,

Næringsindhold pr. 100 g:

  • Energi: 1318 kJ / 390 kcal
    Fedt: 34 g
    heraf mættede fedtsyrer: 13 g
    Kulhydrater: <0,5 g
    heraf sukkerarter: <0,5 g
    Protein: 21 g
    Salt: 4 g
Cookie Settings