Vent venligst

Galbani Treccia di Bufala

Historien bag

Den oprindelige mozzarella blev lavet på bøffelmælk.

Udseende og smag

Dette er intet mindre end en håndflettet bøffelmozzarella! Treccia betyder 'fletning' på italiensk, og det er også en traditionel måde at lave mozzarella på. Bøffelmælk har en mere kompleks og fyldig smag end komælk.

Tips til anvendelse

Vi anbefaler, at man nyder Treccia som den er - blot med lidt olivenolie på.

Galbani Treccia di Bufala

Fakta:

  • Varenummer: 20245
  • Type: Friskost
  • Mælk: Bøffelmælk
  • Land: Italien
  • Område: Campania
  • Fedt i tørstof: 52+

Ingredienser:

bøffelMÆLK, salt, løbe

Næringsindhold pr. 100 g:

  • Energi: 1126 kJ/272 kcal
    Fedt: 24 g
    heraf mættede fedtsyrer: 16 g
    Kulhydrater: 1 g
    heraf sukkerarter: <0,5 g
    Protein: 13 g
    Salt: 0,67 g
Styrke 3
Cookie Settings