Vent venligst

Igor økologisk gorgonzola

Historien bag

Gorgonzola er en af de mest kendte oste i verden og dens historie går helt tilbage til år 878. Ægte DOP gorgonzola produceres under strenge regler og kvalitetskrav, bestemt og kontrolleret af konsortiet bag gorgonzola. Fx må mælken udelukkende komme fra et bestemt område i Norditalien, fra egnen mellem Piemonte og Lombardiet.

Udseende og smag

Denne økologiske gorgonzola er en mild og cremet blåskimmelost lavet på komælk fra gårde beliggende i bjergene omkring Piemonteegnen i Norditalien. Osten er lagret i minimum 50 dage.

Tips til anvendelse

Brug den i salater og varme retter eller på ostebuffeten sammen med frugt, honning og nødder.

Igor økologisk gorgonzola

Fakta:

  • Varenummer: 2209
  • Type: Blåskimmel
  • Mælk: Komælk
  • Land: Italien
  • Område: Piemonte
  • Lagring: Minimum 50 dage
  • Fedt i tørstof: 48+

Ingredienser:

Økologisk pasteuriseret KOMÆLK, mælkesyrekultur, salt
animalsk osteløbe, blåskimmelkultur.

Næringsindhold pr. 100 g:

  • Energi: 1409 kJ / 340 kcal
    Fedt: 29 g
    heraf mættede fedtsyre: 20 g
    Kulhydrater: 0,5 g
    heraf sukkerarter: <0,1g
    Protein: 20 g
    Salt: 1,9 g
Styrke 2
Cookie Settings