Vent venligst

Président Saint Morgon

Historien bag

St. Morgon tilhører gruppen af rødkitoste og hvidskimmeloste, der på fransk kaldes "Pâtes Molles". I modsætning til hvidskimmelostene, hvor skimmellaget får lov til at blive siddende (Croûte Fleurie), bliver skorpen på rødkitostene vasket for at fjerne skimmellaget (Croûte Lavée). På modningslageret anbringes ostene på højkant og tæt op ad hinanden for at hindre skimmeldannelsen på overfladen. Under modningsprocessen vender mejeristerne ostene jævnligt, samtidig med at de bliver vasket med lunkent saltvand.

Udseende og smag

St. Morgon har en flot hvid og lys orange overflade. Den har en fyldig nøddeagtig smag og en dejlig blød og cremet konsistens.

Tips til anvendelse

St. Morgon er velegnet som en del af en osteanretning efter en kraftig hovedret.

Président Saint Morgon

Fakta:

  • Varenummer: 1317
  • Type: Rødkit
  • Mælk: Komælk
  • Land: Frankrig
  • Område: Normandiet
  • Fedt i tørstof: 50+

Ingredienser:

Pasteuriseret komælk, salt, mælkesyrekultur



Næringsindhold pr. 100 g:

  • Energi: 1191 kJ / 287kcal
    Fedt: 23g
    heraf mættede fedtsyre: 16g
    Kulhydrater: <0,5g
    heraf sukkerarter: <0,5g
    Protein: 20g
    Salt: 1,3g
Styrke 2
Cookie Settings