Junior Controller/Controller

Vi søger en Junior Controller/Controller

Til vores nordiske administrationskontor i Skævinge søger vi en Junior Controller/Controller med flair for logistik. Er du tæt på at være færdiguddannet, så hører vi også gerne fra dig.

Du vil indgå som en vigtig medarbejder i et yngre nordisk controllerteam på tre. Teamet arbejder tæt sammen med vores nordiske CEO, vores Shared Service Center i Sverige og med Lactalis Headquarter i Frankrig.


Du vil få en central rolle med både interne og eksterne berøringsflader på tværs af organisationen, hvorfor det er afgørende, at du er fleksibel, robust og omgængelig.

Du kommer bl.a. til at arbejde med følgende opgaver:

  • Månedlig rapportering med fokus på logistik
  • Medvirke til at udvikle og optimere processer i logistik
  • Intern support- og analysefunktion specielt for supply/demand
  • Udarbejdelse af budgetter/forecast
  • Håndtering af transportflows fra hele Europa

Om dig:

  • Du er som person analytisk, problemløsende, respekterer deadlines, er i stand til at arbejde selvstændigt og struktureret og trives i et hus, hvor det ”snurrer” hurtigt
  • Du har interesse for logistik
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale
  • Du er teknisk velfunderet i Excel (superbruger) og har basis kendskab til regnskab

Vi har gode arbejdsforhold og et rart miljø og så kan vi tilbyde dig nogle spændende og udfordrende arbejdsopgaver. Som en del af verdens største mejerikoncern vil der være mulighed for udvikling og på sigt job i koncernen/udlandet. Kontoret i Skævinge ligger tæt på togbanen

Sådan søger du jobbet…

Send hurtigst muligt din ansøgning vedlagt CV til HR-ansvarlig Lone Olczyk på e-mail: Lone.Olczyk@dk.Lactalis.com.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Controlling Rasmus Guldberg på mail Rasmus.Guldberg@dk.Lactalis.com – så ringer vi dig op.

Ansøgningsfrist: Søndag den 12. marts 2023 – vi holder løbende samtaler, så tøv ikke!

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om Lactalis

Groupe Lactalis er verdens største mejeriselskab og verdens største osteproducent med 266 mejerier, fordelt over hele verden. Gruppen omsætter for 21,1 mia. Euro og har 86.000 ansatte. Lactalis er mest kendt under internationale brands som Galbani og Prèsident, der markedsføres i 160 lande.


Lactalis Danmark A/S er det nordiske hovedsæde for den franske mejerikoncern Groupe Lactalis og har nordisk lager- og pakkefaciliteter i Danmark (Skævinge) samt salgskontorer i Oslo og Helsinki. På det nordiske administrationskontor i Skævinge er vi ca. 55 ansatte, og opererer i et internationalt forretningsmiljø med blandede kulturer.