Smilende medarbejder til kundeservice – Deltid 20 timer

Smilende medarbejder til kundeservice – deltid 20 timer

Vi har rigtig travlt i Customer Service. Har du lyst til et spændende job i et internationalt miljø? Er du klar til at blive udfordret hver dag og tage ansvar? Så har vi måske jobbet til dig.

Vi arbejder med kendte mejeriprodukter i et internationalt miljø og søger en struktureret og selvstændigt arbejdende kundeservice-medarbejder til at indgå i vores team.

Du har erfaring med…

Ordrehåndtering, erfaring med kundekontakt – både detailkæder og foodservice.

Vi forventer, at du…

Har et stort service-gen, er struktureret og god til at overholde deadlines, evner at holde mange bolde i luften, er dansk kommunikerende i tale/skrift, og så gør det ikke spor, hvis du er glad for ost og mejeriprodukter.

Og at du med i bagagen har…

Erfaring med Officepakken og gerne er superbruger i Excel, har kendskab til ERP-systemer – kender du til Movex M3, er det en fordel. Dine engelskkundskaber (skrift/tale) er i orden, og hvis du forstår svensk/norsk tale, er det et stort plus.

Vi tilbyder…

Et spændende job i et internationalt og uformelt arbejdsmiljø, og hvor vi har en åben og ligefrem tone.

Sådan søger du jobbet…

Vil du vide mere om jobbet? Ring til Customer Service Manager Ina Machon (☎) 2949 4705.


Send din ansøgning vedlagt CV til lone.olczyk@dk.lactalis.com hurtigst muligt og senest den 15. januar 2023.
Vi holder løbende samtaler, så vent ikke med din ansøgning. Ansættelse snarest muligt eller meget gerne 1. februar 2023.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om Lactalis

Groupe Lactalis er verdens største mejeriselskab og verdens største osteproducent med 266 mejerier, fordelt over hele verden. Gruppen omsætter for 21,1 mia. Euro og har 86.000 ansatte. Lactalis er mest kendt under internationale brands som Galbani og Prèsident, der markedsføres i 160 lande.

Lactalis Danmark A/S er det nordiske hovedsæde for den franske mejerikoncern Groupe Lactalis og har nordisk lager- og pakkefaciliteter i Danmark (Skævinge) samt salgskontorer i Oslo og Helsinki. På det nordiske administrationskontor i Skævinge er vi ca. 60 ansatte, og opererer i et internationalt forretningsmiljø med blandede kulturer.