Galbani Cubetti

Styrke

Galbani Cubetti

Historien bag
Mozzarella når det skal være nemt og godt – og når der skal mange pizzaer i ovnen! Cubetti er referencen for de italienske pizza-bagere på en mozzarella, der virkelig fungerer. Den smelter som mozzarella skal, er nem at fordele på dejen – og så er den drøj i brug (op til 20% mindre forbrug i forhold til almindelig mozzarella).

Udseende og smag
De fine tern gør mozzarellaen nem at bruge, da den er let at fordele. Den smelter fint og opnår den ideelle gyldne farve i ovnen – og ikke er den meget ‘filante’ (smelter i lange tråde). Osten leveres i en praktisk plastbakke, der er nem og hurtig at åbne.

Tips til anvendelse
Brug Galbani Cubetti på pizza. Man estimerer, at denne ost årligt i Italien lægges på 30 millioner pizzaer. Brug også osten på andre retter, der skal gratineres.

Kender du også disse produkter?