Galbani friskrevet Grana Padano DOP

Styrke

Galbani friskrevet Grana Padano DOP

Historien bag
Grana betyder det ujævne, grynede. Padano henviser til det geografiske område,nemlig Padus – ved Po-floden i det nordlige Italien. Grana Padanos historiegår tilbage til ca. år 1000, hvor cisterciensermunkene fremstillede Grana Padanoaf tiloversbleven mælk. Osten produceres i dag af pasteuriseret komælk ogfremstilles stadig hovedsageligt med håndkraft efter gamle håndværksmæssigetraditioner. Grana Padano har det eftertragtede DOP-betegnelse, dvs. at førosten kan sælges under navnet Grana Padano, skal den kontrolleres af konsortietfor Grana Padano, som giver osten et brændemærke i skorpen som tegn på godkendelse.

Udseende og smag
Denne Grana Padano er i en friskrevet udgave med høj grad af convenience. Smagener balanceret og let salt, og det er nemt at bruge.

Tips til anvendelse
Drys over en varm pastaret eller rør i en dip.

Kender du også disse produkter?