Galbani Mozzarella, 80 g kugler

Styrke

Galbani Mozzarella, 80 g kugler

Historien bag
Den oprindelige mozzarella var lavet af bøffelmælk og kom fra Campania, området omkring Napoli i det sydlige Italien. I det 12. århundrede gav munkene på et kloster de forbipasserende pilgrimme et stykke brød med osten ”mozza”, en forløber til den mozzarella, vi kender nu. I dag er de fleste mozzarellaer er fremstillet af komælk, og har derfor en meget mild og lidt mælket smag.

Udseende og smag
12 friske mozzarellakugler i saltlage, der holder på friskheden. Hver kugle vejer 80 g og giver nogle flotte skiver, der ikke er for store.

Tips til anvendelse
Mozzarellaen er god til både kolde såvel som varme retter. For eksempel i den klassiske Caprese-salat med tomater, frisk basilikum og jomfruolivenolie eller i andre salater, sandwich, på pizza og i gratinerede retter.

Kender du også disse produkter?