Spansk sampak
Styrke
Historien bag
Lige så mangfoldigt som det spansk landskab er, lige så mangfoldige er de spanske oste. Der produceres i dag mere end 100 forskellige typer oste. Alle typer er repræsenteret – lige fra friske oste til ekstra lagrede oste. Ostene fremstilles af ko-, gede- og fåremælk – eller en blanding heraf. Traditionelt har osteproduktion og -forbrug været meget lokalt. Denne sampak af 4 typiske spanske oste giver et godt indtryk af bredden indenfor faste spanske oste.
Udseende og smag
Denne sampak indeholder en manchego (fåremælk) lagret i 6-9 måneder, samt den typiske spanske ost af ko-, gede- og fåremælk i tre forskellige lagringsgrader.
Tips til anvendelse
Servér som tapas, når det skal gå lidt stærkt.
Gran Capitan
Gul Ost
Blandet Mælk
Spanien
Castilla la Mancha
Gul Ost
Blandet Mælk
Spanien
Castilla la Mancha