Studentermedhjælp Supply Chain

Vi søger en studentermedhjælp til Supply Chain

Er du studerende, men ivrig efter at prøve kræfter med Supply Chain i praksis?

Vi har fart på og søger derfor en ny kollega, der kan være med til at styrke vores Supply Chain. Du får mulighed for at koble din uddannelse sammen med et spændende og lærerigt studiejob, der med mange forskellige opgaver vil give dig en unik mulighed for praktisk erfaring.

Stillingen er på ca. 15 timer ugentligt med fleksibilitet i de perioder, hvor du har ekstra travlt med studiet. Du vil få fast arbejdsplads på vores hovedkvarter i Skævinge.

Om Teamet Supply Chain

I Supply Chain vil du opleve en spændende og dynamisk hverdag. Der vil være et mix af driftsopgaver og ad hoc-opgaver. Du vil selv få indflydelse på en del af dine opgaver og ikke mindst muligheden for at udvikle dig inden for Supply Chain gennem de tildelte arbejdsopgaver.

Om dig

Vi forestiller os:

  • Du er i gang med din bachelor eller i gang med første år af din kandidat
  • Du er ikke bange for at smøge ærmerne op og blive kastet ud i nye ting
  • Du er selvstændig, følger op og har en ‘can do’-attitude

Om jobbet

Vi tilbyder et spændende job i et internationalt arbejdsmiljø med mange nye kommende projekter.

Dine arbejdsopgaver bliver meget varierende, og du vil bl.a.:

  • Være med på vores fantastiske rejse med mange nye projekter (ERP, S&OP, Digitalisering etc.)
  • Supportere implementeringen af vores ny forecasting Tool (FuturMaster)
  • Hjælpe med daglige ad hoc opgaver

Det praktiske

Vi holder løbende samtaler, så send allerede nu (og senest 20/8) din ansøgning til HR Manager Lone Olczyk på e-mail: Lone.Olczyk@dk.Lactalis.com.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte Supply Chain Manager, Nordic: Yesim Tas på telefon 20 54 85 26 (engelsk).

Vi glæder os til at høre fra dig! 


Om Lactalis

Groupe Lactalis er verdens største mejeriselskab og verdens største osteproducent med 266 mejerier, fordelt over hele verden. Gruppen omsætter for 21,1 mia. Euro og har 86.000 ansatte. Lactalis er mest kendt under internationale brands som Galbani og Président, der markedsføres i 160 lande.

Lactalis Danmark A/S er det nordiske hovedsæde for den franske mejerikoncern Groupe Lactalis og har nordisk lager og backoffice funktion i Danmark (Skævinge) samt salgskontorer i Oslo og Helsinki. På det nordiske administrationskontor i Skævinge er vi ca. 65 ansatte, og vi opererer i et internationalt forretningsmiljø med blandede kulturer.