Studentermedhjælp Supply Chain

Vi søger en studentermedhjælp til Supply Chain

Er du studerende, men ivrig efter at prøve kræfter med Supply Chain i praksis?

Vi har fart på og søger derfor en ny kollega, der kan være med til at styrke vores Supply Chain. Du får mulighed for at koble din uddannelse sammen med et spændende og lærerigt studiejob, der med mange forskellige opgaver vil give dig en unik mulighed for praktisk erfaring.

Stillingen er på ca. 15 timer ugentligt med fleksibilitet i de perioder, hvor du har ekstra travlt med studiet. Du vil få fast arbejdsplads på vores hovedkvarter i Skævinge.

Om Teamet Supply Chain

I Supply Chain vil du opleve en spændende og dynamisk hverdag. Der vil være et mix af driftsopgaver og ad hoc-opgaver. Du vil selv få indflydelse på en del af dine opgaver og ikke mindst muligheden for at udvikle dig inden for Supply Chain gennem de tildelte arbejdsopgaver.

  Om dig

  Vi forestiller os:

  • Du er i gang med din bachelor eller i gang med første år af din kandidat
  • Du er ikke bange for at smøge ærmerne op og blive kastet ud i nye ting
  • Du er selvstændig, følger op og følger opgaverne til dørs

  Om jobbet

  Vi tilbyder et spændende job i et internationalt arbejdsmiljø.

  Dine arbejdsopgaver bliver meget varierende, og inkluderer bl.a.:

  • Supportere med forecast af produkter og forecast til kunder
  • Løbende opfølgning på ordrebekræftelser og på manglende leverancer
  • Hjælpe til og i samarbejde med teamet at opsætte / udarbejde interne procedurer og procesdiagrammer

  Det praktiske

  Vi holder løbende samtaler, så send allerede nu din ansøgning. Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte Supply Chain Manager, Nordic Yesim Tas på telefon 2054 8526 (engelsk) eller til HR Manager Lone Olczyk på telefon 2218 1766.

  Send din ansøgning til lone.olczyk@dk.lactalis.com senest den 20. maj.

  Læs mere om Lactalis Danmark A/S på www.lactalis.dk.

  Vi glæder os til at høre fra dig! 


  Om Lactalis

  Groupe Lactalis er verdens største mejeriselskab og verdens største osteproducent med 266 mejerier, fordelt over hele verden. Gruppen omsætter for 21,1 mia. Euro og har 86.000 ansatte. Lactalis er mest kendt under internationale brands som Galbani og Président, der markedsføres i 160 lande.

  Lactalis Danmark A/S er det nordiske hovedsæde for den franske mejerikoncern Groupe Lactalis og har nordisk lager og backoffice funktion i Danmark (Skævinge) samt salgskontorer i Oslo og Helsinki. På det nordiske administrationskontor i Skævinge er vi ca. 65 ansatte, og vi opererer i et internationalt forretningsmiljø med blandede kulturer.